Продукти

Декоративна растителност Екстериорни настилки зелени пространства Озеленяване Алпинеуми ( 133 )Вертикално озеленяване ( 247 )Водни площи ( 2 )Градински декоративни фигури ( 1 )Градински кашпи ( 1 )Градинско осветление ( 0 )Затревяване ( 295 )Земни работи ( 1 )Изграждане на автоматизирана поливна система ( 0 )Изграждане на водни ефекти ( 9 )Изграждане на обществени градини ( 330 )Изграждане на поливни системи ( 0 )Изграждане на скални кътове ( 2 )Интериорно озеленяване ( 86 )Озеленяване на обществени градини ( 508 )Озеленяване на обществени места ( 232 )Озеленяване на паркове ( 404 )Озеленяване на покриви и тераси ( 14 )Озеленяване по поръчка ( 236 )Парково архитектурни елементи ( 1 )Плочкопътеки ( 2 )Поддръжка на градини ( 579 )Поддръжка на зелени площи ( 139 )Полагане на градински настилки ( 2 )Полагане на тревен чим ( 210 )Проекти за озеленяване на градини и дворове ( 1 )

Търсене

Контакт

Тел.: 02 439 67 21
Мобилен: 0878 311 542
E-mail: magazinite@gmail.com

Партньори

Начало  /  Озеленяване  /  Проекти за озеленяване на градини и дворове  /  Проекти за озеленяване на градини

Проекти за озеленяване на градини

Данни за продукта

Номер на продукта Проекти за озеленяване на градини: 2649-7544-w116357


Брой разглеждания на продукта0Изготвянето на инвестиционен проект в цялостния си вид представлява ясно и нагледно излагане на оформените от съвместната дейност на проектант и възложител идеи. Освен с цел одобрение от съответните служби с цел разрешение за строеж при необходимост, проектът сам по себе си изяснява основните замисъл, структура, начин на изпълнение и конкретни детайли- проблеми които биха възникнали в последващата фаза на изпълнение. Той се явява невидимата основа, сценарият на последващите действия, с цел постигане на удовлетворяващ краен резутлтат за минимално вложени средства, време и нерви.
 
Инвеститорът трябва да е формирал първично своите идеи: дали желае да си поръча барбекю, басейн, декоративно езерце с рибки, рекичка с водопадче, розариум и т.н. Каква растителност му допада: тип френски парк с боскетни (подстригани) форми, тип английски (природен) парк, дали му допадат японските градини със своите аранжирани скални обеми и растения оформени като бонсаи…
 
Следва оглед на място и разговор с клиента – едно първоначално формиране на идеи: заснемане на съществуваща растителност, определяне на главни подходи, материали за настилки, подпорни стени и т.н. Задължително е наличието на подложка, върху която проектантът скицира идеи и води записки. По този начин двамата заедно формират задание за проектиране.
 
По това задание проектантският екип изготвя идеен проект.
 
Следва втора среща с клиента и представяне на този проект. Практиката показва, че първото решение винаги е най-добро. Разбира се винаги се правят една две корекции. Важно е това да не прерастне в едни безкрайни преработки, за да не загубим първоначалния замисъл на проектанта. Ясно е, че клиентът е този който плаща и поръчва, но трябва да се знае, че всяко следващо изменение в повечето случаи го отдалечава все повече и повече от идеалното решение.
 
След окончателно утвърждаване на проектното решение и фазата на проектиране, следва довършване на проекта и разпечатването му в няколко ексемпляра. Той трябва да съдържа: обяснителна записка, дендрологична ведомост, количествена сметка, паркоустройствен план, посадъчна схема, трасировъчен план, различни детайли и т.н.


Форма за контакт

Забележка: Всички полета са задължителни. Препоръчително е писането на Кирилица

Изпрати запитване относно Проекти за озеленяване на градини до фирмата, която предлага продукта.
Лице за контакт
Телефон
/пример: 02999999; 3593255555/
E-mail
моля, въведете валиден E-mail
Запитване
Населено място
пример.: гр. София, с. Каваците (Бургас)
 
принт версия
Всички цени в сайта са с включено ДДС